CHM Maskin AB
Joelsgatan 18, 382 34 Nybro
Tel. 0481-103 06, Fax 0481-180 44
e-post: chm.maskin@telia.com
www.chmmaskin.se

© CHM Maskin AB

Svenska English

25 års erfarenhet

CHM Maskin AB verkar i småländska Nybro. Företaget startade redan 1986 av nuvarande ägaren och VD:n Mikael Sjökvist.

I 25 år har företaget erbjudit industrikunder olika maskinbyggnationer och komponenter för skräddarsydd automation. Otaliga maskiner har konstruerats och byggs till kunder inom skilda branscher.

Duktiga och ansvarsfulla medarbetare har rekryterats för att vi ska kunna erbjuda Dig som kund flexibilitet, kvalitet och lönsamma samarbeten.

Under åren har en gedigen erfarenhet och komptens byggts upp inom företaget, avseende skräddarsydda kundlösningar.

Renoveringar & Ombyggnationer

Utöver maskinbyggnationer kan vi också erbjuda en komplett verkstad för olika elarbeten, svetsarbeten renoveringar eller ombyggnationer.

Här har vi stor flexibilitet och kan åta oss både ’brandkårsutryckningar’ så väl som långsiktga planerade arbeten. Vi har genom åren lärt oss att snabbt ställa om och anpassa oss för kundernas behov och olika önskemål, inget arbete är ’för litet’ för oss.

Kreativ problemlösning

CHM Maskin är kända som duktiga problemlösare inom maskinbyggnationer för skräddarsydd automation. Funktioner som tillkommer, maskinavsnitt som ska anpassas för logistik eller utrymmen eller nytillkomna användarefunktioner - vi kan detta!

Kvalitetssäkring

Alla uppdrag kontrolleras noga gentemot specifikationer och ritningar. Drifts - och funktionstester utförs på plats hos oss innan slutprodukten levereras.

Vi levererar nyckelfärdiga maskiner med utbildning, dokumentationer och CE-märkning.

- Vi är redo för Dina utmaningar!

 

 

 

om-oss